informatie Ticket

Tickets kun je eenvoudig bestellen via onze website. Je betaalt veilig via internetbankieren (iDEAL)…

lees meer

INLOGGEN & REGISTREREN

Een account is nodig om tickets te kunnen bestellen. Nog geen account? Maak er dan hier één aan!

lees meer

STEF EKKEL IN CONCERT & FRIENDS « terug naar overzicht

 
 
 

STEF EKKEL IN CONCERT & FRIENDS

Zaterdag 5 maart 2016
aanvang: 20:30 / Deuren open: 19:30
JUPILER ZAAL

Tickets

€ 20,- (excl. €1,- servicekosten) Regulier     €20,- Deur     €25,- VIP     €100,-
Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s) Koop hier je ticket(s)
 

Het is al weer twee jaar geleden dat het uiterst gezellige vijftienjarige jubileum van Stef Ekkel in de Music Club plaatsvond. Zaterdag 5 maart 2016 keer Stef terug voor een groot eigen live concert, waarbij hij wordt vergezeld door een groep bekende collega volkszangers en –zangeressen. Stef zelf wordt daarbij begeleid door de band Tilt, die voor deze gelegenheid wordt uitgebreid met een blazerssectie, achtergrondzangeressen en de bekende accordeonist Manfred Jongenelis. Tilt begeleidde eerder onder meer de live concerten van Xander de Buisonjé, Frans Duijts en René Schuurmans.

Het optreden van Stef Ekkel wordt afgewisseld door veel van zijn vrienden die toegezegd hebben naar Kampen te komen, zoals John De Bever, Ferry De Lits, Sieneke, John West, Henk Bernard, Samantha Steenwijk, Jaman, Alex, Vinzzent, Willem Barth en Wesly Bronkhorst.
 

https://youtu.be/0tZI0RJCm1Y


SPECIAAL VIP ARRANGEMENT
Speciaal voor deze avond is er een VIP arrangement incl. hapjes en drankjes (binnenlands gedestilleerd). Uniek binnen de Music Club en bij uitstek geschikt voor groepen en bedrijfsfeesten is het VIP balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand met goed zicht op het podium. De VIP ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP ticket verschaft je toegang tot het VIP balkon en is inclusief luxe hapjes. Eenmaal op het VIP balkon krijg je een eigen tafel toegewezen, waar je gebruik kunt maken van lopende bediening, bottle service, luxe hapjes, fingerfood en consumpties. Het VIP balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf je tafel!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.

COMPLETE AVOND UIT MET DINER
Combineer het concertbezoek met een diner voorafgaand door een hapje te gaan eten bij BUITEN. BUITEN is een self-service eetcafé, gevestigd in het pand van de Music Club. 1,5 uur voorafgaand aan ieder concert wordt er in BUITEN een buffet tegen een vaste prijs (€17,50 p.p.) geserveerd. Reserveren hiervoor is verplicht en kan door te e-mailen naar buiten@musicclubkampen.nl.

 

informatie Ticket

Tickets kun je eenvoudig bestellen via onze website. Je betaalt veilig via internetbankieren (iDEAL)…

lees meer

INLOGGEN & REGISTREREN

Een account is nodig om tickets te kunnen bestellen. Nog geen account? Maak er dan hier één aan!

lees meer
 

Partners & sponsors