Q-MUSIC FOUTE PARTY met supportact Het Feestteam « terug naar overzicht

 
Q-MUSIC FOUTE PARTY met supportact Het Feestteam

Q-MUSIC FOUTE PARTY met supportact Het Feestteam

vrijdag 15 april 2022
aanvang: 20:30 / Deuren open: 20:15
Music Club Kampen

Tickets

€ 22,50 vip     €37,50
Zoek ticket(s) Zoek ticket(s) Zoek ticket(s)
 

Q-Music Foute Party

BELANGRIJKE MEDEDELING

De teleurstelling kan niet groter, maar we moeten de maatregelen volgen, voor jullie en onze gezondheid.

Daarom volgt er een nieuwe datum voor de aangekondigde Q-Music Foute Party op 15 april. Hierover houden we jullie op de hoogte. Blijf onze socials volgen voor updates.

Blijf veilig, blijf gezond!

Team Music Club Kampen


Q-Music Foute Party

Q-Music Foute Party: HOOGSTE TIJD VOOR EEN GOED FOUT FEESTJE Op zaterdag 15 april 2022 opent Music Club Kampen de deuren voor nu al het meest legendarische feestje sinds lange tijd. Een hele avond lang uit je dak gaan op de dansvloer en uit volle borst meezingen met de beste foutste hits. En wie kent ze niet? De hits van weleer zoals Y-M-C-A, Rainbow In The Sky, Mamma Mia en I’m A Barbie Girl. Stuk voor stuk klassiekers die je de garantie geven van een onvergetelijk en ongeremd avondje uit met vrienden.

ONGEREMD VIER UUR … FOUT!

Het mag én het kan weer! Trek een lekker foute outfit uit de kast, haal de dansschoenen uit het vet, app je vrienden en bestel vandaag nog tickets voor een mega-party-editie van het Foute Uur. Met als verschil dat deze versie in alle opzichten verviervoudigd wordt! Dat betekent vier uur hits, vier uur live entertainment, vier uur dansen en vier uur meezing plezier. Speciaal hiervoor wordt Music Club Kampen omgetoverd tot het ultieme feestpaleis waar alle ruimte is om uit je dak te gaan of om aan te sluiten in de polonaise.

PROUD TO BE FOUT

Met een ticket voor de Q-Music Foute Party ben je verzekert van het beste avondje uit sinds lange tijd. Op 15 april 2022 zullen zij je dat opnieuw bewijzen met een waanzinnige selectie uit meer dan 75 feestknallers.

V.I.P. TICKETS

Een V.I.P. ticket biedt je exclusieve toegang tot het V.I.P. balkon en is inclusief entreeticket, garderobe, welkomstdrankje, gedurende de avond warm&koud bittergarnituur en late night snack

Ticketpoint is het officiele verkooppunt voor tickets van Music Club Kampen

Toegang vanaf: 18 jaar.