Over ons

 

OVER ONS

Music Club Kampen is de veelzijdige evenementenlocatie met stadsstrand, eetcafé, terras, jachthaven en buitenterrein gelegen aan het Veluwemeer. Aan de rand van Kampen vind je dé geschikte locatie voor jouw events.

De horeca, hospitality en het logistieke onderdeel kunnen van A tot Z voor je geregeld worden. Of je nu een gala organiseert, een benefietavond, een bruiloft, een feestavond of een evenement vanuit een zakelijk perspectief. Wij nodigen je graag uit op onze locatie om je wensen door te nemen.

We bieden een zaalcapaciteit van 1.300 bezoekers en de mogelijkheden in deze zaal laten we je graag met eigen ogen bewonderen. Tevens is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de kleine ruimtes.

Met oog voor hospitality zetten wij onze partner YveY, de duizendpoot in de wereld van hospitality en events, in om jouw event tot in de puntjes te organiseren. Kwaliteit staat hoog bij hen in het vaandel. Hun jarenlange ervaring in evenementen, maar ook catering in stadions van o.a. NEC, FC Eindhoven en Ajax kenmerken hun service.

Het doel is niet alleen om jouw verwachting te overtreffen, maar ook de verwachting van de bezoekers. Neem direct contact met ons op.

Sinds de uitgebreide verbouwing in 2014 staan de deuren van Music Club Kampen wagenwijd open voor jouw bezoek. Je kunt er terecht voor diverse publieksevenementen. Bekijk hier de agenda van Music Club Kampen.