Trouwen

 

TROUWEN BIJ MUSIC CLUB KAMPEN

De mooiste dag van je leven is aangebroken… Na een heel ritueel om zo goed en mooi mogelijk voor de dag te komen zie jij je aanstaande. Jullie schieten vol van geluk. Samen rijden jullie naar Music Club Kampen. Dé trouwlocatie. De ceremonie is aan het mooiste stadsstrand met je voeten in het zand, het proostmoment op de heuvels in het gras, de luxe BBQ bij het overdekte terras en het feest in de exclusieve VIP-zaal. Wat een topdag!

Zowel indoor als outdoor een scala aan mogelijkheden
Uiteraard hadden jullie ook voor een heel andere indeling van jullie dag kunnen kiezen, want Music Club Kampen biedt een veelzijdigheid die van de mooiste dag van je leven ook echt joúw mooiste dag maakt.
Door de vele verschillende type ruimten die de locatie zowel binnen als buiten biedt valt jouw dag nooit in het water! Zelfs op het allerlaatste moment kan de planning door bijvoorbeeld weersomstandigheden nog worden aangepast.

UNIEK IN DE REGIO
Music Club Kampen is een totaalconcept met frisse horeca-ervaring. Met een capaciteit van 30 tot 1300 personen zijn we uniek in de regio. Uiteraard bieden wij vaste arrangementen aan, maar het maatwerk dat wij kunnen leveren maakt ons onderscheidend. Onze medewerkers ontzorgen jullie tijdens de trouwdag, maar ook bij de voorbereiding van jullie dag denken we mee.
Zo kunnen jullie maximaal genieten!

Op dit moment is restaurant/ horeca/ terras gesloten, dus partijen zijn op aanvraag.

Music Club Kampen

Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265 PL Kampen
+3163-02 75 448

musicclubkampen@yvey.nl


Restaurant

ijsseleilanden@yvey.nl