Bedrijfsfeesten

 

IDEALE LOCATIE

Music Club Kampen is de ideale locatie voor een succesvol evenement in stijl. Groot of klein, met meerdere ruimtes of juist een intieme sfeer, voor iedere gewenste uitstraling kun je bij ons terecht.

Music Club is goed bereikbaar, beschikt over een gratis en ruime parkeergelegenheid. Gelegen aan het Veluwemeer beschikt de Music Club over een groot stadsstrand, gedeeltelijk overdekt (lounge)terras en een jachthaven waar gasten kunnen aanmeren.

Het gebouw, gelegen aan de rand van Kampen, heeft een rustiek karakter en ademt sfeer door de vele houten accenten. De grote Jupiler zaal kan 1.300 gasten huisvesten. Ons café heeft een capaciteit van 200 gasten incl. buitenterrein 4000 gasten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een uitgebreid netwerk van externe partijen die ons van dienst kunnen zijn.

VIP BALKON

Uniek binnen de Music Club is het V.I.P. balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand, met goed zicht op het podium. Het V.I.P. balkon biedt ruimte aan 150 personen, waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club.

PERSONEELSFEEST / BEDRIJFSFEEST

Een onvergetelijk personeelsfeest op een toplocatie? Samen zorgen wij voor een fantastisch feest. Er zijn verschillende mogelijkheden, zo kun je met een groep een complete avond boeken inclusief eten en een concert, maar kun je er ook voor kiezen om onze ruimtes exclusief af te huren.

RECEPTIE / BORREL / KRAAMFEEST

Voor een receptie of een borrel bieden wij diverse arrangementen aan. De gasten worden stijlvol ontvangen. Met een hapje en een drankje, geserveerd door gastvrije medewerkers, zodat jij en je gasten kunnen genieten van passend entertainment.

RELATIE-EVENT

Een persoonlijke ontmoeting met je relaties geven een prikkel die een diepe indruk achterlaat en garant staat voor een langdurige verbondenheid met jouw bedrijf. Wij helpen je graag met de creatie en/of organisatie hiervan.

JUBILEUM

Samen met onze gastvrouwen en –heren verzorgen wij het totaalplaatje van jullie jubileum of opening: van culinaire creaties tot verrassende drankjes en van passend entertainment tot een sfeervolle aankleding.

VERGADEREN

Zowel Music Club als feestlocatie BUITEN zijn inspirerende plekken om te vergaderen. Wij bieden deze mogelijkheid al vanaf 30 personen.

BEURS / CONGRES / SEMINAIR

Essentieel voor het bereiken van een geslaagd event is de juiste mix van entourage, sfeer, ontspanning en technische faciliteiten. Wij beschikken over meerdere ruimtes die allemaal een andere uitstraling hebben.

Neem contact met ons op voor meer informatie via musicclubkampen@yvey.nl

Voor foto's van onze zalen ga je naar Foto's zalen.

Zelfs op het allerlaatste moment kan de planning door bijvoorbeeld weersomstandigheden nog worden aangepast.

BUFETTEN / BBQ