Nieuws MUSIC CLUB KAMPEN OPENT DE DEUREN « terug naar overzicht

 
 
MUSIC CLUB KAMPEN OPENT DE DEUREN

Feestelijk heropening met Q-Music Foute Party op zaterdag 27 november

Q-Music Foute Party

Na een ruime periode van voorbereiding opent Music Club Kampen op zaterdagavond 27 november weer de deuren voor het publiek. Hiermee breekt een nieuw tijdperk aan voor dit regionaal bekende podium. De overheidsmaatregelen rondom het coronavirus maakte een heropening niet eerder mogelijk.

Feestelijke heropening

Om de heropening feestelijk te markeren wordt groots uitgepakt met een mega-party-editie van het populaire Q-Music Foute Uur. De DJ’s van het radiostation en Het Feestteam presenteren een ruim vier uur durend feestspektakel rondom de beste en meest foute hits en guitly pleasures aller tijden. Al jaren wordt de Q-Music Foute Party beschouwd als het ultieme vriendenfeest voor jong en oud(er). Een avondlang dansen op en meezingen met foute hitklassiekers als Y-M-C-A, Rainbow In The Sky, Mamma Mia en I’m A Barbie Girl. De kaartverkoop voor de Q-Music Foute Party in Music Club Kampen is inmiddels gestart.

Tickets zijn hier te verkrijgen.

Ontmoetingsplek voor iedereen

Met een nieuw team achter de schermen wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een aantrekkelijke programmering van concerten, theater, live entertainment, maar bijvoorbeeld ook cabaret en dans. Het belangrijkste speerpunt hierbij is dat Music Club Kampen een centrale ontmoetingsplek voor de regio blijft, en voor iedereen daarbuiten juist een aantrekkelijk plek wordt om de regio te ontmoeten. De agenda vanaf januari 2022 wordt binnenkort bekendgemaakt. De Q-Music Foute Party op zaterdag 27 november is een voorproefje op wat komen gaat.